Yoga Brugge Yoga Brugge Home Yoga Brugge

Sampoorna Yoga en
Shri Yogi Hari

Shri Yogi Hari

Shri Yogi Hari is een meester in Hatha, Raja en Nada Yoga. Hij wordt wereldwijd gerespecteerd als een competente en inspirerende leraar.
Shri Yogi Hari behoort tot de Sivananda lijn. Toen hij zijn guru, Swami Vishnu-Devananda in 1975 ontmoette en zijn muziekguru, Swami Nada-Brahmananda, trok hij zich terug uit de maatschappij en bracht hij zeven jaren door in de Sivananda Ashram waar hij zich volledig kon wijden aan het spirituele leven of de Yoga Sadhana.
Tegenwoodig leeft Shri Yogi Hari in Miramar, Florida, waar hij zelf een Ashram oprichtte en waar hij ook les geeft in alle aspecten van Yoga.

"Sampoorna Yoga is het resultaat van mijn jarenlange ervaring als zoekende en leraar op het vlak van Karma, Ashtanga, Jnana, Bhakti, Nada en Hatha yoga. Zoals Swami Sivananda aanbeveelde, heb ik al deze verschillende aspecten - die ons gegeven werden door de oude Rishis - geintergreerd in mijn leven.

De hedendaagse trend is fragmentatie, zich verliezen in een detail en het overzicht verliezen over de totaliteit. Deze trend is erg jammer, vooral wanneer het van toepassing is op Yoga. Sampoorna Yoga is bedoeld om je de volheid van Yoga te helpen ontdekken en hoe het te gebruiken om toegang te krijgen tot de volheid in jezelf."

Shri Yogi Hari

Artikel: Shri Yogi Hari - Hoe ik begon met yoga

Bezoek ook Shri Yogi Hari's website:

www.yogihari.com

Hier kunt u alles vinden over Sampoorna yoga en yogaprogramma's in de Ashram in Florida zoals ondermeer een gecertificieerde yoga lerarenopleiding van 2 of 5 weken.